Kreatív ötletek - praktikák, technikák és ötletek oldala
Felhasználónév:    Jelszó:    Adatok megjegyzése     
Főmenü
ARCHIVUM
Iskolakezdés új
Iskolakezdés
Alma
Madárijesztő
Szüret idején
Tökök
Madáretetők
Levélhullás


Olvasóink küldték - k > Olvasóink küldték
Fotók  
album (0)
Képek (470)nézet: lista | soronként oldalanként
Adamne_Timi_01.JPG
"Ha megengeded, elküldöm a madárijesztős koszorú képét:) Az életben még szebbek a színek, intenzívebbek."
Anda_01.JPG
Anda_02.JPG
Anda_03.JPG
Anda_04.JPG
Anda_05.JPG
Anda_06.jpg
Anda_07.jpg
Anda_08.jpg
Anda_09.jpg
Anda_10.jpg
Anda_11.jpg
Baer_Aniko_01.jpg
"Öt literes befőttesüvegbe töltsünk agyaggranulátumot, kb. 2 cm magassan. Ez lesz a vízelvezető réteg. Majd töltsük fel földdel, kb. a feléig. Ebbe ültethetünk bármilyen mini növényt, de jó tudni, hogy ilyen konstrukcióban kevesebbet kell locsolni a növényt, hiszen a víz nem folyik ki az üvegből, tehát nem szárad ki olyan gyorsan a föld. Ha az üveg száját parafadugóval elzárjuk, egyáltalán nem kell locsolni, mert a bent lévő nedvesség mindig visszacsapódik az üveg falán."
Baer_Aniko_02.JPG
"Ezek a házikók kartonból készültek. Erdőben gyűjtött termésekkel, levelekkel dekoráltam. Igazából nincs funkciójuk, de helyes kis dekoráció lehet belőlük. Nálunk a virágbolt kirakatát díszítik. Az arra járó gyerekek nagyon szeretik találgatni melyikben ki lakik.:)"
Baer_Aniko_03.JPG
"Ezek a házikók kartonból készültek. Erdőben gyüjtögetett termésekkel, levelekkel dekoráltam."
Baer_Aniko_04.jpg
"Kellékek: olajlámpa, nádszár, kagylók, csigák, zsinór. A dekorációt ragasztópisztollyal ragasztottam az üvegre. Már csak olaj kell bele, és egy hangulatos kerti-parti éke lehet.
Baer_Aniko_06.jpg
"Most született unokahugom szobáját díszítik ezek a képek. A fűrészporos tapétát fehérre festettük. Indigóval rajzoltam fel a képeket, amik eredetileg kifestő minták voltak, majd sima egyszerű temperával festettem ki őket. A kontúrt alkoholos filccel húztam meg, hogy egyenletesen vastag legyen. Kiegészítésképpen micimackós függönyt lógattunk az ablakba. Nagyon barátságos lett a szoba."
Baer_Aniko_07.jpg
Füstölőtartó
Baer_Aniko_08.jpg
"A hűtőmágnes fából lett kifűrészelve, temperával festettem, és fújós akrillakkal van kezelve."
Baer_Aniko_09.jpg
"Húsvéti betűző. A pofi lehet fél hungarocellgolyó, vagy gipszből öntött félgömb (tojástartóba vagy bonbonos dobozba), a füle és a virág kartonból készült."
Baer_Aniko_10.jpg
"Nyuszi és bárány."
Baer_Aniko_11.jpg
"Nekem ilyenre sikerült."
Baer_Aniko_12.jpg
"Bár a karácsony kicsit még odébb van, de a húsvétról megmaradt pár villanykörte amit nem csináltunk meg nyuszinak, akkor ne dobjuk ki, mert jó lesz karácsonyfadísznek, ha pingvint csinálunk belőle."
Baer_Aniko_13.jpg
"Ilyenek lettek a nyuszik :) "
Baer_Aniko_14.jpg
"Egy ötlet anyák napjára, kerti törpe cserépből. Lehet kisebb-nagyobb, különböző formájú sapkával, más-más színekben...csak fantázia kérdése, de milyen jól mutatnak majd a nagyi kertjében."
Berki_Zsuzsa_01.jpg
A tavaszi madáretető sablonja alapján készült házikó.
Berki_Zsuzsa_02.jpg
A tavaszi madáretető sablonja alapján készített óra.
Berki_Zsuzsa_03.JPG
Berki_Zsuzsa_04.JPG
Berki_Zsuzsa_05.JPG
Berki_Zsuzsa_06.JPG
Berki_Zsuzsa_07.JPG
Berki_Zsuzsa_08.JPG
Berki_Zsuzsa_09.JPG
Berki_Zsuzsa_10.JPG
Berki_Zsuzsa_11.JPG
"Hamarosan Karácsony és végre befejeztem a műveim.:) Küldenék néhányat belőlük, az idei szívhezszóló alkotásom természetesen most is a kis jászol, melyet az idén téli háttérbe helyeztem."
Berki_Zsuzsa_12.JPG
Berki_Zsuzsa_13.JPG
Berki_Zsuzsa_14.JPG
Berki_Zsuzsa_15.JPG
Berki_Zsuzsa_16.JPG
Berki_Zsuzsa_17.JPG
Berki_Zsuzsa_18.jpg
Berki_Zsuzsa_19.jpg
Berki_Zsuzsa_20.JPG
A textilfigurákat és a táskákat mind-mind hulladékanyagból varrtam, vagyis ingek, függönyanyagok, stb...
Berki_Zsuzsa_20.jpg
Berki_Zsuzsa_21.JPG
Berki_Zsuzsa_22.JPG
Berki_Zsuzsa_23.JPG
Berki_Zsuzsa_24.JPG
Berki_Zsuzsa_25.JPG
"Küldök néhány kedves dolgot, amit Húsvétra készítettem. A tojásokat sajátkezüleg festettem, amit nagyon szeretek."
Berki_Zsuzsa_26.JPG
Berki_Zsuzsa_27.JPG
Berki_Zsuzsa_28.JPG
Berki_Zsuzsa_29.JPG
Cinti_01.jpg
"2008 húsvétra elkészítettem a szüleimnek ezt az epres üzenőtáblát. Nagy sikert aratott! Köszi az ötletet!"
Dzsidzsi_01.jpg
"Elkészítése: nyírfából 2 centiméter vastagságú korongokat vágtam, ahogy a képen látható egy kicsit srégen,majd lecsiszoltam, hogy viszonylag sima felületet kapjak, valamint két lyukat fúrtam a tetejére és az aljára, hogy fel tudjam fűzni raffiával. A sima felületre fehér alapot festettem és különböző hóembereket rajzoltam rá, természetesen akrillal, majd felfűztem őket egy oszlopra a bejáratnál. Szerintem húsvéti vagy akár tavaszi virágokat, nyuszikat is lehet rá festeni."
Dzsizsi_02.jpg
"A közelgő tavaszra gondolván készítettem egy köszöntő táblát! A tábla állványát akácfából készítettem, a táblát pedig diófából. A táblára akrillal festettem fel a virágcsokrot és a köszöntést, majd lelakkoztam, mert a lakk jobban kidobja a fa és a virágcsokor színeit! Remélem tetszik Nektek is!"
Dzsizsi_03.jpg
"Ez a nyuszi nem saját ötlet volt, de elkészítettem, és gondoltam Nektek is megmutatom! Dekorgumiból készült, és a hátuljára egy csipeszt ragasztottam, de akár egy mágnest is lehet rárakni, és így felraktató a hűtő ajtajára is."
Dzsizsi_04.jpg
" A nyuszi tappancsait ill. fejét dekorgumiból vágtam ki, majd egy színespapírból készített támaszra ragasztottam. A masnija raffiából készült."
Dzsizsi_05.jpg
"Magát a koszorút nem én készítettem, hanem úgy vettem, de könnyen beszerezhető egy dekorboltban vagy virágboltban. A koszorúra raffiamasnit kötöttem, és sógyurmából tavaszi ill. húsvéti formákat készítettem sütiformáló segítségével, amiket befestettem temperával, majd lelakkoztam őket.
Dzsizsi_06.jpg
"Ezt a húsvéti tojást dekorgumiból vágtam ki, és abból is díszítettem. Egy hurkapálcikára ragasztottam, amelyet befestettem, és raffiából masnit kötöttem rá. Egyszerű, de mutatós!
Dzsizsi_07.jpg
Dzsizsi_08.jpg
"Ezeket a kis virágdíszeket szintén vastagabb faágakból készítettem. Az arcukat akrillal festettem, a harangvirág kalapjukat dekorgumiból vágtam ki."
Dzsizsi_09.jpg
Görcsfaágakat összefogtam. majd dróttal középen összekötöttem, végül raffiamasnival, és sógyurmából készített figurákat akasztottam rá.:) Remélem tetszik nektek is!"
Dzsizsi_10.jpg
"Ezt a csibecsaládot vastagabb faágakból készítettem. Arcukat akrillal festettem, csőrüket dekorgumiból, taréjukat filcből vágtam ki! Jó munkát!"
Dzsizsi_11.jpg
"Ismét farönköt használtam ehhez a kis húsvéti bejárati díszhez. A nyuszi füleit láncfűrésszel vágtuk ki, arcát pedig akrillal festettem. Boldog Húsvétot!"
Dzsizsi_12.jpg
"Ha nem baj, küldök még egy-két egyszerű dekorgumira festett húsvéti díszt! Remélem tetszik Nektek is!
Dzsizsi_13.jpg
Dzsizsi_14.jpg
Dzsizsi_15.jpg
"A falon lévő virágfüzéreket filcből készítettem, és a képet egy keret nélküli vászonra festettem ugyanabból a színekből, mint a virágfüzér elemei."
Dzsizsi_16.jpg
"Sziasztok! Nekem így sikerültek a nyuszik, és ezúttal szeretném Nektek megköszönni a húsvéti ötleteiteket!"
Dzsizsi_17.jpg
"Egy cserépbe fűmagot ültettem, beletettem egy csinosabb kaspóba, a közepébe pedig egy zseniliából, hurkapálcikából és dekorgumiból készített díszt szúrtam."
Dzsizsi_18.jpg
"Ebbe a kis tálba vizet öntöttem és bele almafavirágokat tettem. Egy cseppnyi tavasz :) "
Fata_01.JPG
"Láttam az új kagylós ötleteket, és úgy gondoltam küldök én is két egyszerűkagylós képet."
Fata_02.jpg
"Láttam az új kagylós ötleteket, és úgy gondoltam küldök én is két egyszerű kagylós tárgy képet."
Für_Mónika_01.jpg
"Elég egyszerűen készült, az arca hobbyfestékkel, a haja babahaj, és vatelinnel tömtem ki a belsejét. Gyöngyökkel és csipkével lehetett volna még feldobni, de én idő hiányában ezt inkább mellőztem."
Göblös_Cs_Edit_01.jpg
Göblös_Cs_Edit_01.jpg
Halliw_01.JPG
Halliw_02.JPG
Halliw_03.JPG
Hutka_Eszter_01.jpg
Hutka_Eszter_02.jpg
Hutka_Eszter_03.jpg
Hutka_Eszter_04.jpg
Hutka_Eszter_05.jpg
Judy.jpg
Koti_Magdolna_01.jpg
"Küldenék egy aranyos és olcsó ötletet. Nem kell hozzá más, csak tojástartó, raffia, babafej és némi festék. Szerintem egyszerű megcsinálni!"
Krisztina_01.jpg
"Küldöm az idei adventi naptárat. A keresztfiunk részére készült (2 és fél éves), aki nagyon szereti Thomast. Így James lett a vonat, amiben minden lehetséges rejtekhelyen van egy ajándék. Ezenkívül a szeneskocsiban különböző ünnepi figurákban elrejtve egy-egy nap."
Krisztina_02.jpg
Krisztina_03.jpg
Ötlet adventi naptár készítéséhez
L.Bernadett_01.jpg
"Magasságmérőt készítettünk fáből és decoupage papírból, végül lefújtuk lakkal. Ilyen lett!"
L.Bernadett_02.jpg
L.Bernadett_03.jpg
L.Bernadett_04.jpg
Lanjah01.jpg
"Néhány éve kaptam egy, a Kreatív a világ oldalon is látott hópihéhez hasonlót. Az szalma- és kásagyöngyből készült. Több színes hópihét készítettem az alapján, majd mikor egyik barátnőm nekem adott egy kis zacsinyit a menyasszonyi ruhához használt gyöngyökből, megszületett az igazi, hamisítatlan hópihém."
Lanjah02.jpg
"Valamint egy másik gyöngy "csoda", ez saját kísérlet eredménye.
Mathe_Anna_01pg
"Szeretném megmutatni ezt a receptfüzetet, ennek az ötletét is az oldalról kölcsönöztem. Úgy érzem egészen jól sikerült, és nagyon örült neki édesanyám, akinek készítettem."
Mecka_01.jpg
"Először is gyűjtöttem képeket a fejekhez. Egy kicsit keményebb lapra lerajzoltam őket, színeztem, kivágtam. Majd egy szív alakú talpat is festettem, vágtam hozzá. Végül egy sima (megtisztított) dióra pillanatragasztóval felragasztottam őket. Így készültek. Egyszerű kis Mikulás-ajándékok voltak, aminek mindenki örült, mert én csináltam, és végre nem csak csoki volt...:)"
Mecka_02.jpg
" A Mikulásos ajtódísz ötletét tőletek vettem, csak nem fára, hanem kartonpapírra csináltam."
Nucko_MM_01.JPG
"Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a következő apró ötletet: Három különböző méretű fagyöngyöt egy vékonyabb fapálca segítségével összeragasztottam. Befestettem vagy belakkoztam. Az alsó, legnagyobb fagyöngyre mintát rajzoltam, majd glitteres tollal díszítettem. Kétféle méretű és színű zseniliadrótból megformáztam a figura karjait, lábait és a haját, majd a testhez ragasztottam. A karjára különböző technikákkal vagy csillagot, vagy szivet, vagy rózsát helyeztem attól függően, hogy milyen alkalomra szántam. Kellemes időtöltést kívánok!"
Nucko_MM_02.JPG
Nucko_MM_03.JPG
Nucko_Mm_04.JPG
Nyuszi_01.JPG
Nyuszi_02.JPG
Patyili_01.JPG
" Ha nincs hó! Saját készítésű hóembereim díszítik óvodánk bejáratát."
Pirtyo33_01.jpg
"Lenne nekem is egy ötletem. Igaz nem olyan egyszerű, de évekig jó, vagy akár tönkre sem lehet tenni. Én évekkel ezelőtt készítettem purhabból. Először el kell készíteni az alapot. Ezt újságokkal kitömött zacskókból alakítottam ki. Külön a testet, majd a fejet. Szépen lassan elkezdtem körbefújni a purhabot. Ez ráragad a zacskóra, vigyázni kell, mert csak hurkapálcikával lehet a sorokat összetolni, ahol nem dagad meg kellőképpen. Mikor a test elkészült, rá kell illeszteni a fejet, és ezt is ugyanúgy körbefújni. Miután megdagadt és megszáradt, ráfújni a kezet, ami szépen kiemelkedik. Szemet és gombokat már bármiből el lehet készíteni. Én nagy kabátgombokat használtam. Anyagból sapkát és sálat készítettem neki. Csuda klassz lett. Még egy javaslat: érdemes diszperzittel lekenni, mivel a purhab nagyon hamar besárgul.
Pirtyo33_02.jpg
"Nagyon egyszerű, nagyon gyorsan elkészíthető. Mindegy mekkora a cserép, természetesen ehhez igazodik a fej mérete. A teste egy cserép, amit arany spray-vel lefújtam. A feje egy labda, amit egy megfelelő színű anyaggal bevontam. A haja egy csomag raffia. Szemet és szájat filccel megrajzoltam és kész. Szárnyakat hullámkartonból vágtam.
Pirtyo33_03.jpg
Pirtyo33_04.jpg
Pirtyo33_05.jpg
Pirtyo33_06.jpg
Pirtyo33_07.jpg
Pirtyo33_08.jpg
Pirtyo33_09.jpg
Pirtyo33_10.jpg
Rne_Verocska_01.jpg
"Készítettem húsvéti fali díszeket, ajtódíszt, és megcsináltam a nyuszis ajtódíszt is."
Rne_Verocska_02.jpg
Rne_Verocska_03.jpg
Rne_Verocska_04.jpg
Vargane_Magdi_01.jpg
"Nagyon szeretek "barkácsolni", alkotni, ebben kisebbik fiam is partner. Sokféle technikát kipróbáltam már. A kedvencem a csuhé, az erdei termések, amiket magam gyűjtök. Mellékelve küldök fotókat a munkáimról. Ezek csak töredékei a kedvenceimnek."
Vargane_Magdi_02.jpg
Vargane_Magdi_03.jpg
Zselatine_01.jpg
"Elkészítettem a honlapon található macis ajtódíszt."
Zselatine_02.jpg
"Saját ötlet alapján készült az anyáknapi ajtódísz. Az alapja hungarocell szív, amit kellemes pasztell szalaggal tekertem körbe (1. 5 cm). A szalagot néhány helyen rövid gombostűvel rögzítettem. Erre került a keskeny lila szalag, masnival. Színben hozzáillő flitter virágokkal díszítettem, ezeket ugyancsak rövid gombostűvel rögzítettem."
Zselatine_03.jpg
"A napraforgós vászontáska textil decoupage-zsal, a só- és borsszórók porcelán decoupage technikával, a fából készült füszertartó pedig sima decoupage-zsal készült."
Zselatine_04.jpg
"Legvégül egy nyári ajtódísz, amelyet a macis ajtódíszhez hasonlóan paszpartu kartonból készítettem el. A formákat hobby festékkel festettem, a festék száradása után ragasztólakkal kezeltem. Az egyes formákat kétoldalú ragasztóval ragasztottam egymáshoz. Végül színes dróttal készítettem el az akasztókat. Ha gondoljátok küldök sablont. Remélem lesz akinek elnyeri a tetszését valamelyik "csinálmányom". "
agi_01.jpg
"Megcsináltam a nyuszit...Ilyen lett :)"
andi01.JPG
"Babalátogatásra készítettem pelenkatortát, mivel tudom, hogy ilyenkor a pelenka a legkelendőbb, és nem is olcsó mulatság. Tehát az anyukák biztosan örülnek neki. És, hogy ne legyen klasszikus a "csomagolás", torta formában készítettem el. Két embernek a legkönnyebb elkészíteni, egynek nagyon nehéz."
andi02.JPG
b.eniko_01.jpg
"Beillesztettem egy vonalzós változatot is, hogy lásd mekkora lett."
b.eniko_02.jpg
" Találtam egy régi piros gyapjúszoknyát a rongyoszsákomban, pont elég volt a csizmák hátához, bár minden csizmának a szine más anyagból készült, és mindegyik más lett. A felső szegélyt, a sarkot, és az orr-részt barna zsákvászonból készítettem. Vannak foltos, csipkés és szivecskés csizmák, és két anyagában mintás. Kicsit inkább zokniszerűek, így készen, de nagyon aranyosak."
b.eniko_03.jpg
b.eniko_04.jpg
b.eniko_05.jpg
baer_aniko_15.JPG
Nyári ötlet: szélharang
baer_aniko_16a.jpg
"Egy kis halloween-i dekoráció: világító ablakdísz, cukorkakínáló, tök villanykörtéből, asztaldísz, tökföld az ablakpárkányra. Ha valakinek tetszik és kell ötlet az elkészítéshez, szívesen megírom azt is, csak jelezze. :) "
baer_aniko_17.jpg
"Sziasztok! Ezeket mind kézzel készítettem, mindegyik egyedi darab. Az ötleteket innen-onnan, netről, fejből jöttek. Összesen tíz készült, a többiről majd küldök még képeket."
baer_aniko_18.jpg
baer_aniko_19.jpg
baer_aniko_20.jpg
baer_aniko_21.JPG
"A hóemberek gyerek-üdítős üvegből készültek, a tetejük nyitható a sapi alatt, így lehet bele cukorkát rejteni. :) "
baer_aniko_22.JPG
baer_aniko_23.JPG
baer_aniko_24.JPG
baer_aniko_25.JPG
"Egy kis újdonság. Ez teljesen a saját ötlet, és nagyon jól sikerült, a vevőim nagyon szeretik. Remélem nektek is tetszeni fog. Gombafarm a kertbe. A gomba kalapja cserépből készült, törzse ásványvizes flakonból. A flakont feltöltöttem homokkal, ez egy kis tartást ad neki. Ha a flakon túl magas, vágjunk le belőle egy kicsit. A törzset nádlevéllel fedtem le, de ezt bármilyen levéllel meg lehet oldani, vagy a törzsrész lehet akár egy vastagabb szép faág is, a lényeg, hogy arányos legyen a kalap méretével. A kalapot festés, lakkozás után ragasztópisztollyal rögzítettem a törzshöz. Ezután a gombákat belegipszeltem egy cserépalátétbe, így nem borítja fel a szél. A gipsztől jó súlya lett az egésznek. Száradás után mohát ragasztottam a gomba törzse köré, apró művirágokkal díszítettem. A gomba kalapján csücsülő tündér is az én munkám. Feje fagolyóból van, teste egy kis ujjnyi vastag fadarab, ezt dolgoztam el szalaggal. Sapija művirágszirom. A gombákat természetesen lehet egyesével, vagy többedmagával is összeállítani. Szerintem így is aranyos, de csináltam olyat is, amin négy gomba van."
baer_aniko_26.jpg
baer_aniko_27.JPG
baer_aniko_28.JPG
baer_aniko_29.JPG
baer_aniko_30.JPG
baer_aniko_31.JPG
baer_aniko_32.JPG
baer_aniko_33.JPG
baer_aniko_34.JPG
baer_aniko_35.JPG
baer_aniko_36.JPG
berki_zsuzsa_100.jpg
"Üzenőtáblák. Lombfűrésszel formára vágtam, kifestettem és fűztem bele írótömböt. A papírok feletti kis szegélyléc nincs leragasztva, hogy cserélhető legyen a papír, ha betelik, vagy éppen elfogy. Az aljára kis akasztókat csavartam be. Helyesek. :-) "
berki_zsuzsa_101.jpg
berki_zsuzsa_102.jpg
"Fából készített fali díszárgyak piciknek. :)"
berki_zsuzsa_103.jpg
berki_zsuzsa_104.jpg
berki_zsuzsa_105.JPG
berki_zsuzsa_106.JPG
berki_zsuzsa_107.jpg
"Ajándékdobozok"
berki_zsuzsa_108.jpg
"Hóemberkék"
berki_zsuzsa_109.JPG
"Kedvenc kis faliképem, fából alakítottam egy ovál formát, és festettem rá."
berki_zsuzsa_110.jpg
"Ékszerek, üvegtárgyak és gyertyák, amiket kifestettem."
berki_zsuzsa_111.JPG
berki_zsuzsa_112.JPG
berki_zsuzsa_113.JPG
berki_zsuzsa_114.JPG
berki_zsuzsa_115.JPG
berki_zsuzsa_116.JPG
berki_zsuzsa_117.JPG
berki_zsuzsa_118.JPG
berki_zsuzsa_119.JPG
berki_zsuzsa_120.JPG
"Fából készített fenyőfadíszek."
berki_zsuzsa_121.JPG
berki_zsuzsa_122.JPG
berki_zsuzsa_123.JPG
berki_zsuzsa_124.JPG
berki_zsuzsa_125.JPG
berki_zsuzsa_126.JPG
berki_zsuzsa_127.JPG
berki_zsuzsa_128.JPG
berki_zsuzsa_129.jpg
berki_zsuzsa_130.JPG
berki_zsuzsa_131.JPG
berki_zsuzsa_132.JPG
berki_zsuzsa_133.JPG
berki_zsuzsa_134.JPG
berki_zsuzsa_30.JPG
"Ezt az epres kis receptfüzetecskét igen nagy kedvvel csináltam. Minden egyes részlete örömet okozott. Azt gondolom talán ez a fantasztikus piros szín is rásegített. Egy kicsit eltértem az eredeti ötlettől, mivel nem volt itthon zöld gumim, így kénytelen voltam más megoldást keresni, sőt a zöld levélkét még plusszban kivágtam, hogy ne vésszen kárba a fahulladék. Azért így is elégedett voltam vele. :-) Igazán helyes, mutatós, dekoratív darab. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Persze azért türelmet és pontosságot követel, és az eredmény nem marad el! Jó munkát hozzá!"
berki_zsuzsa_31.JPG
"Ismét készítettem néhány kedves dolgot. Született messzeföldön Ausztráliában egy unoka "Lilla", és neki küldöm a szobácskájába ezeket az aranyos kis tárgyakat, meg az anyukájának is egy-két apróságot."
berki_zsuzsa_32.JPG
berki_zsuzsa_33.JPG
berki_zsuzsa_34.JPG
berki_zsuzsa_35.JPG
berki_zsuzsa_36.JPG
berki_zsuzsa_37.JPG
berki_zsuzsa_38.JPG
berki_zsuzsa_39.JPG
berki_zsuzsa_40.JPG
berki_zsuzsa_41.JPG
berki_zsuzsa_42.JPG
berki_zsuzsa_44.JPG
" A faliképeket fából készítettem, aztán kifestettem."
berki_zsuzsa_45.JPG
"Fából készült az akasztó is. A betüket külön készítettem, majd ráragasztottam és festettem."
berki_zsuzsa_46.JPG
" A kiságyra készítettem egy kis ruhatárolót, majd színes anyagból rátétet varrtam díszként."
berki_zsuzsa_47.JPG
"Nagyon szeretek fával dolgozni és lombfűrészelni. Ilyen kis figurákhoz elég egy kis hulladékanyag. Órákig gyönyörködök benne miután elkészült.:) Ez pl. néhány óra alatt meg is van. Kis nyári időtöltés."
berki_zsuzsa_48.jpg
"Az idei Karácsony fénypontja. :) Ezt a hóembert egy ruhaakasztóra erősített kartonpapírra "építettem".
berki_zsuzsa_49.jpg
berki_zsuzsa_50.jpg
"Szeretnék egy kis utcarészletet bevinni a szobába, ezért egy kis szánkót is készítettem, mivel most először érkezik a kis unoka. :) A szánkó talpa kivételével mindent én fabrikáltam, ami élvezet volt. Tettem bele kispárnát is, és majd az ajándékok is ebbe kerülnek, utána meg beleültetem a picit egy fotóra."
berki_zsuzsa_51.jpg
"Az idei ajándékaim közt sikert aratnak a "Tilda" figurák, sokmindent készítettem közülük. Pl.: ezt a kedves teamelegítő hóemberkét. :) "
berki_zsuzsa_52.jpg
"Macika :) "
berki_zsuzsa_53.jpg
"Egérke macival"
berki_zsuzsa_54.jpg
"Falizsák a figuráknak"
berki_zsuzsa_55.jpg
berki_zsuzsa_56.jpg
"Textiltölcsér"
berki_zsuzsa_57.jpg
"Neszeszer"
berki_zsuzsa_58.jpg
"Barika maradék faanyagból"
berki_zsuzsa_59.jpg
"Csizma"
berki_zsuzsa_60.jpg
"Madárházikó, ez az enyém marad, mert ezt készítettem először."
berki_zsuzsa_61.jpg
" Díszdoboz"
berki_zsuzsa_62.jpg
"Az idei karácsonyfadíszeket magam készítettem és festettem, díszekkel ékesítem. Íme: :)"
berki_zsuzsa_63.jpg
berki_zsuzsa_64.jpg
berki_zsuzsa_65.jpg
berki_zsuzsa_66.jpg
"Bokor madárkákkal"
berki_zsuzsa_67.jpg
"Egy tál alma, ami sosem romlik meg.:) "
berki_zsuzsa_68.jpg
"A gyerekeknek applikációkat készítettem a dobozokra, amit előzőleg természetesen lefestettem, így kedvesebb az ajándék. A tetejüket kilyukasztottam és zsinórt fűztem bele, miután kiürítik a dobozt, fel lehet akasztani faliképnek, így nem vész kárba."
berki_zsuzsa_69.jpg
berki_zsuzsa_70.jpg
"Egy kedves és meghitt kis harangtorony."
berki_zsuzsa_71.jpg
"Képek gyerekszobába."
berki_zsuzsa_72.jpg
berki_zsuzsa_73.jpg
berki_zsuzsa_74.jpg
berki_zsuzsa_75.jpg
"Ceruzatartók"
berki_zsuzsa_76.jpg
"Üvegóra, ami mögé vágtam egy fekete kartonlapot, így mégjobban érvényesülnek a színek."
berki_zsuzsa_77.jpg
"Díszüvegek amit megfestettem, aztán varrtam hozzá tüllzsákocskákat, így szebb a csomagolás, sőt egy plussz ajándék. :)"
berki_zsuzsa_78.jpg
"Tüllzsákok"
berki_zsuzsa_79.jpg
"Tildás hóangyalfűzér"
berki_zsuzsa_80.jpg
"A téli utcarészlethez készíttettem(a szomszéddal, aki lakatos) egy vasdekort a falra és tettem rá egy hóemberkét, egy csengőt és kis mécses fog rajta világítani, akár egy utcai kislámpás. Nagyon hangulatos este. :)"
berki_zsuzsa_81.jpg
"Még kettő kis figura, két kis manó. :)"
berki_zsuzsa_82.jpg
berki_zsuzsa_83.jpg
"Fakanál, amit antikoltam és festettem. :)"
berki_zsuzsa_84.jpg
"...még gyorsan elkészítettem ezt a kis angyalkát, mert annyira tetszik. :)"
berki_zsuzsa_85.jpg
"Kötényke :)"
berki_zsuzsa_86.JPG
berki_zsuzsa_87.JPG
berki_zsuzsa_88.JPG
berki_zsuzsa_89.JPG
berki_zsuzsa_90.JPG
berki_zsuzsa_93.JPG
berki_zsuzsa_94.JPG
berki_zsuzsa_95.jpg
" Ezt a kis polcot használtcikk kereskedésben vettem. Eredeti színe barna volt, aztán lefestettem krémszínűre, kicsit antikoltam, aztán pingáltam rá szép kis virágot.:) Rajta kis cipellővel, amit papírból készítettem üveggyöngy sarokkal."
berki_zsuzsa_96.JPG
"A polc oldalnézetből."
berki_zsuzsa_97.JPG
berki_zsuzsa_98.JPG
"Egy másik kiscipő."
berki_zsuzsa_99.JPG
"Ajándékdobozkákat is hajtogatok kartonból, aztán kifestem őket. Pl. mint ez is."
bori_01.jpg
"Sziasztok! A csillag papírból készült. Fényes csomagolópapírt ragasztottam papírra, hogy tartása legyen. 24 darab négyzetet kell kivágni papírból. A csillag mérete készen 7 cm átmérőjű, ilyenkor a négyzetek oldala 5 cm-es, ha 5 cm átmérőjűt szeretnének, akkor 4 cm-es oldalú négyzeteket kell kivágni. Meg kell hajtani az átlókat, és csákó formát kell készíteni. Majd a csúcsokat az olló élével meghúzni, hogy a papír penderedjen (úgy mint a szalagokat szoktuk). Kézzel tovább kell sodorni a csúcsokat, hogy kialakuljanak a karmok. Először 4 db-ot kell egymásba fűzni (négyzet), 8 db-ot karikába, és erre kell ráhelyezni a 4 db-os részt, és a karmokat pálcika segítségével összekapcsolni. Kész a fele. Középen zsinórt átfűzni, és egy gombon átfűzni, majd újból a zsinórt kihúzni és összekötni (akasztó). Elkészíteni a másik felét ugyanígy, és egymásba fűzni. Elkészítési ideje 2 óra. Sok sikert hozzá!"
cinti_02.JPG
"Húsvétra elkészítettem ezt a nyuszit (a csirkés fali díszt kicsit megváltoztattam).
cinti_03.JPG
"A barátnőmnek névnapjára készítettem ezt a poharat."
compy_01.jpg
"Ezeket az aranyos babákat a kisfiam szobájába készítettem üvegmatricából, és felragasztottam a szekrényajtókra. Az üvegmatricát sima felületű genotermára nyomtattam ki, amit száradás után körbevágtam, a tetején hagytam egy kis plusz kampószerű részt, ebbe lyukat tettem. A lyukba tehetünk szalagot. vagy bármilyen díszes zsineget. Így nem kell a matricát közvetlenül felragasztani a felületekre, hanem felakasztható, ezáltal bárhová tehető és áthelyezhető, mivel nem megy tönkre leszedéskor."
compy_02.jpg
compy_03.jpg
"Elküldöm a legújabb műveimet, talán kedvet kap valaki ezeknek a megvarrásához. A kistáskákat az óvodába készítettem a gyerekek Mihály Napi vásárjára, legyen mit "eladni". Régi bevásárlószatyor adta az ötletet hozzá, na és persze az otthoni maradék anyagok. Mi magunk a fürdőszobában tárolhatunk benne pipereholmit, hajcsavarót. A rokonaink és ismerőseink kislányai is nagyon örültek ezeknek az apró kistáskáknak, ők a saját kis kincseiket őrizgetik benne."
compy_07.jpg
"...hátha valaki kedvet kap a gipszöntéshez, vagy kerámiázáshoz. Gipszöntő forma szükséges a tengeriek elkészítéséhez. A feloldott gipszet bele kell önteni formákba, és hagyni 1 napig meleg helyen száradni (radiátoron). Száradás után finoman le kell csiszolni, majd zománcfestékkel festhető és mintázható. Újabban kerámiából készítem őket, mert tartósabbak."
compy_08.jpg
compy_09.jpg
compy_10.jpg
"Húsvétra lenne a sütéshez két tippem. Az első két nyuszi kelt tésztából készült, de egyszerű az elkészítése. Hozzávalók: 50 dkg liszt, 1 db tojás, 5 dkg margarin, 2,5 dl tej, 5 dkg cukor, 5 dkg élesztő, mandula, csipet só. Az elkészítés menete: A lisztet, cukrot, tojást és a sót keverőtálba tesszük. A megmelegített tejben felolvasztjuk a vajat, majd az élesztőt. A folyadékot a keverőtálba öntjük, robotgéppel simára keverjük, ezután letakarva meleg helyen kelesztjük 30 percig. Átgyúrjuk a tésztát, a feléből megformázzuk a nyuszi testét és a két melső lábát. A maradékot három egyforma részre osztás után kialakítjuk a fejet, füleket és a hátsó lábakat. Ezután újabb 15 percig kelesztjük. Kialakítjuk a nyúl szemét pár szem mandulából. A tetejét megkenjük tojássárgájával. Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 30 percig sütjük. Ha készen van kössünk masnit a nyakába. Húsvéti reggelihez vagy vacsorához sonka mellé, igazán ünnepi étel lehet. A gyerekek imádják megenni a nyuszi mandula szemeit. Sok sikert kívánok az elkészítéséhez."
compy_11.jpg
A második a csokoládés nyuszifej, amihez kerek piskótalapra van szükség. A piskóta két oldalából levágunk, és visszaillesztjük a fej tetejére, ha felálló fülket szeretnénk, ha lekonyulót, akkor oldaltrészt hagyva helyezzük a füleket a fej mellé. Harang formájúra vágjuk a fejet, akkor megfelelő méretű lesz a fül. Mindenki ízlése szerint ízesítheti és díszítheti a nyulat. Ha világos krémmel kenjük meg a tetejét és megszórjuk kókuszreszelékkel, fehér húsvéti nyuszit kapunk."
cricri_01.jpg
"Én adventi naptárt készítettem, és a liftben ragasztottam ki (panelban lakom). Minden éjjel 0:03-kor kicaplatok, és kinyitom a soron következő ablakot. Komolyan mondom, élvezem! Tegnap köszönőlevelet találtam egy másik lakótól a naptárba tűzve. Valami jót teszek ezek szerint."
cricri_02.jpg
cricri_03.jpg
divine20_01.jpg
"Készítettem egy lepkés függődíszt (meg persze mást is :)), szeretném elküldeni a képet róla!
divine20_02.jpg
"Küldök egy másik ötletet, remélem tetszeni fog!
dorkas_01.jpg
"A bohócokat maradék anyagból készítettem!!!"
dorkas_02.jpg
"A pontosság a szabáson múlik, és türelem, semmiképpen nem kapkodni!" Szeretettel üzenem: Dorkás"
dorkas_03.jpg
"Nagy bohóc varrása: Külön-külön megvarrogattam a kisnadrágot és a kisinget, azután a drótvázat felöltöztettem, vatelinnel kicsit kitömködtem, majd kézzel körbevarrtam, a derekánál vigyázva, hogy a varrások középen illeszkedjenek."
dorkas_04.jpg
"Kis bohóc készítése: Varrtam kezeslábas ruhát, behúztam az előre elkészített drótvázat, majd belehúztam a kezeslábasba. Vatelinnal kicsit kitömögettem, a végeire ráragasztottam a kezeket. Rejtett varrással középen összevarrtam. Aztán jött a díszítés körömlakkal, de ha az nincs, jó a filc is. Vigyázni kell, mert mindegyik szeret szétoszlani az anyagon, ezért lakkból az a jó, ami sűrűbb, amit már körömre nem lehet rakni. A nyakkendő egy tégla alakú kispárnából készült, amit középen jó szorosan összekötöttem."
dorkas_05.jpg
dorkas_07.JPG
"Egy hónapomba telt mire ilyen szintre eljutottam, majd ismét egybe, hogy képek legyenek belőlük!! Pár szóval leírnám a munkát. A szárnyak: az előzőleg formára hajlítot drótra ráfeszítettem a harisnyát, majd szorosan összekötöttem a végénél, aztán összeillesztve összekötöttem őket. A lepkék teste: összegöngyölt technikával készült, majd egy fedő réteggel vontam be. A díszítés: ragasztós aranyporral és flitterrel történt. Jó munkát, akik kedvet kaptak hozzá egy tanács: minnél elnyűttebb a harisnya, annál könnyebb vele dolgozni! Szeretettel: Dorkás"
dorkas_08.JPG
dorkas_09.JPG
dorkas_10.JPG
dorkas_11.JPG
dorkas_12.JPG
dorkas_13.JPG
dzsidzsi_19.jpg
"Egy sima üvegtál aljára raffiát tettem, majd potpourri néven kapható különböző terméseket szúrtam bele. Gyors és mutatós asztali dísz!"
dzsidzsi_20.jpg
"Műanyag hálót fehér lapra ragasztottunk, majd apró, lehetőleg laposabb kavicsokat illesztettünk rá. A legvégén lelakkoztuk az egészet, így a lakk rögzítette és fényt is adott a kavicsoknak. Az így kapott alátétre pedig vázát illesztettünk."
dzsidzsi_21.jpg
"Műanyag hálót fehér lapra ragasztottunk, majd apró, lehetőleg laposabb kavicsokat illesztettünk rá. A legvégén pedig lelakkoztuk az egészet, így a lakk rögzítette és fényt adott a kavicsoknak."
dzsidzsi_22.jpg
"Keret nélküli vászonra gézből leveleket vágtam ki, ráragasztottam a képre, és akrill festékkel befestettem, őszt idéző színekkel, majd ugyanezeket a színeket használva, a levél köré egyszerű formákat festettem."
dzsidzsi_23.jpg
"Az őszi ajtódísz alapja egy vesszőből font koszorú, amelyre a boltokban is kapható illatmentes potpourrit ragasztottam fel ragasztópisztollyal, a masnikat pedig natúrszínű raffiából készítettem. Szép őszi napokat kívánok! "
dzsidzsi_24.jpg
"Elküldöm a rénszarvasos adventi naptáramat! Nekem így sikerült!"
dzsidzsi_25.jpg
"A koszorúm alapja oázis szivacs, melyet teleragasztottam islandi mohával, ragasztópisztoly segítségével. Beleszúrtam négy egyforma gyeryát, és csillagánizzsal, fahéjjal és dekorboltokban kapható különféle termésekkel díszítettem. Végül az egész koszorút hó spray-jel enyhén lefújtam."
dzsidzsi_26.jpg
dzsidzsi_27.jpg
"A karácsonyi koszorúhoz dekorboltban kapható fonott koszorúalapot használtam, majd ragasztópisztoly segítségével nyírfakéregből készített csillagokat raktam rá. Aljára masnit kötöttem, középen egy csillagánizzsal díszítve. Közepére folyondár termését ragasztottam, lefújtam hó spray-jel, mintha havas dombok lennének, és passpartou kartonból kivágott fenyőfát ragasztottam mögé egy kicsit kidíszítve."
dzsidzsi_28.jpg
dzsidzsi_29.jpg
"Ezt az ablakdíszt egy újságból néztem ki. Fotókartonból vágtam ki, UHU csillámos ragasztóval bepöttyöztem, és raffiából masnit kötöttem rá."
dzsidzsi_30.jpg
"Tavaszi koszorúim így sikerültek."
dzsidzsi_31.jpg
"Made by Dzsidzsi :)"
dzsidzsi_32.jpg
"Kis házikóm dekorgumiból készült, melyre fa virágokat ragasztottam, és akrillal díszítettem."
dzsidzsi_33.jpg
"Ludas füzéremet fotókartonból vágtam ki, és a füzér elemeit raffiával kötöttem meg. Szerintem konyhába nagyon jó hangulatot teremt."
dzsidzsi_34.jpg
"Elkészítettem a cserepes barikat, köszönöm az ötletet!"
dzsidzsi_35.jpg
"Kipróbáltam a csipesz bari ötletet.:) A barikat felraktam egy raffiára a csipesz segítségével, közéjük pedig masnit, filcből kivágott virágokat, illetve szizálból pillangót ragasztottam."
dzsidzsi_36.jpg
"Küldök Nektek néhány őszi dekorötletet. A halloween tökre a macsek fekete dekorgumiból készült, és hurkapálcikával tűztem bele."
dzsidzsi_37.jpg
"Farönk közepe lett kivágva, és bele szalmát raktam, rá pedig dísztököket és fakérget. A fakéregre raffiából masnit ragasztottam."
dzsidzsi_38.jpg
"A koszorú alapját dekorboltban vettem, és barna dekorgumiból készült virágokkal díszitettem, amiket natúrszínű raffiával fűztem fel."
dzsidzsi_39.jpg
"Küldök Nektek néhány őszi dekor ötletet.
dzsidzsi_40.jpg
endy_01.jpg
endy_02.jpg
endy_03.jpg
epy555_01.JPG
"Köszönöm a sablont és az ötleteket! Így sikerült...
epy555_02.jpg
farkas_vera_01.jpg
"Nagyon megtetszettek a rizspapíros lámpák, így én is készítettem egyet. Hozzávalók: fenyőléc, faragasztó, egy darab rétegelt lemez az égő foglalatához, foglalat kapcsolóval, izzó, színes papír, fekete filc a mintához. A fenyőlécet feldaraboltam, faragasztóval összeragasztottam, majd a keretbe került a középen kivágott rétegelt lemez. Kivágtam a papírt, dupla rétegben, közétettem a mintát, amit ablaknál átrajzoltam. Végül a papírt felragasztottam a keretre (faragasztóval), helyére került a foglalat az izzóval, és kész is. :o) Nagyon mutatós, forma és színvilág pedig mindenki fantáziájára van bízva. :o) "
farkas_vera_02.jpg
gabi_01.jpg
gabi_02.jpg
gabi_03.jpg
hajneszka_01.jpg
"Ezt a falucskát igaz, hogy kész alapanyagból, de mi négyen csináltuk. A sógornőm, a testvérem, a párom és én"
helga_01.jpg
"Babaköszöntő doboz, apró emlékek, pl. köldökcsipesz, kiscipő tárolására alkalmas."
helga_02.jpg
helga_03.jpg
"Karácsonyi szalvétagyűrűk és asztali szett."
helga_04.JPG
"Afrikai szett: decoupage technikával készített, gyönggyel kiegészített."
helga_05.JPG
helga_06.jpg
"Scrapbooking technikával készített doboz."
helga_07.jpg
"Scrapbooking technikával készített szett: képkeret, doboz, tolltartó."
helga_08.jpg
helga_09.jpg
helga_10.jpg
helga_11.jpg
helga_12.jpg
helga_13.jpg
helga_14.jpg
helga_15.jpg
helga_16.jpg
helga_17.jpg
helga_18.jpg
helga_19.jpg
helga_20.jpg
helga_21.jpg
helga_22.jpg
helgoid_01.jpg
"Mikulás figura ketchupos flakonból. Hozzávalók: üres ketchupos flakon, papírragasztó, olló, vatta, fekete, fehér, piros, sárga papír, filctoll." A ketchupos flakon egyik oldaláról leszedjük a feliratot. Ez lesz az eleje."
helgoid_02.jpg
" A kupakrésze lesz a feje. Ide ragasztunk fehér papírból egy kerek arcot, amire filctollal megrajzoljuk a szemet, orrot, szájat. A fejrészre piros papírból csákót készítünk, ami lesz a sapkája, és a tetejére vattát ragasztunk, ami lesz a pompom. Az arc köré vattából szakállat készítünk."
helgoid_03.jpg
"Vattát rakunk a flakon aljára is. Fekete papírból kicsi köröket vágunk, azok lesznek a gombok, majd felragasztjuk. Fekete lapbból csináljuk az övet is, amire sárga lapból egy négyszög alakú övcsatot készítünk."
helgoid_04.jpg
"Felragasztjuk az övet, és kész is van a Mikulás figura."
ibolya_01.jpg
"Én a kislányomnak varrtam ezt a takarót."
ivanic__erika_01.jpg
"Ehhez az asztali díszhez csak pár darab szőlővessző kell, és sok türelem, nameg galagonya,csipkebogyó, dió, levelek..."
j.veronika_01.jpg
"Készítettem egy ajtódíszt tavaszra. Az alap MDF lap, a felső része 9x30 cm. A felsőnek mind a négy sarkába fúrtam egy-egy pici furatot, az alsónak csak a felső két sarkába. A felsőt fehér akrillal lealapoztam, az alsót fűzölddel lekentem, és megvártam amíg megszárad. Nyomtattam ki mutatós betükből egy "Üdvözlünk!" feliratot, ezt indigós papírral felmásoltam az alsó lapra. Világos akrillal kitöltöttem a betüket. A felsőre kerestem egy tavaszias szalvétát, és ráragasztotam. Feldíszítettem apró kis figurákkal, szalaggal, a furatoknál összedrótoztam a két lapot némi kis távoságot hagyva a két lap között, a felsőre raffiát tettem akasztónak. És már kész is van. Hasonlót csinálok majd nyárra tengerpartos szalvétával, kagylókkal, stb..."
j.veronika_02.jpg
"Hungarocell lapot vontam be vékony falapocskákkal. A széleket fahéjjal ragasztottam le, amire pici krémszínű csillagokat ragasztottam. A sarkokra apró masnik kerültek, közepükre a csillagokból ragasztottam egyet-egyet. Elrendeztem a gyertyákat, mindegyikbe nyomkodtam pici aranyszínű körmös csillagokat. A masnik elé zöld bogyókat ragasztottam. Közepére egy termést tettem, és ebbe is raktam a bogyókból. A végén vékony aranydrótot tekertem egy vastagabb ceruzára, széthúztam ,mint egy rugót, és a fahéjjak mellé fektettem."
j.veronika_03.jpg
"Egy 20x20-as hungarocell lapot bevontam fenyőtoboz lemezekkel. A széleknél csillagánizzsal körberagasztottam. A lap közepére elhelyeztem a gyertyákat, amiket régi maradékokból öntöttem. Díszítettem zöld mahónia levéllel és piros bogyóval. A négy sarokra egy-egy fekvő, aranyszínű angyalt ragasztottam."
j.veronika_04.jpg
"Egy lemezből készült kalácssütő formát aranyszínű akrilfestékkel lefestettem, száradás után repesztőlakkal bekentem, majd amikor ez is megszáradt, átfestettem az egészet egy barnás színnel. Így szép antik hatású formám lett. Az oldalára kis angyalt és fenyőfákat ragasztottam. Szabtam bele oázist, majd bevontam száraz mohával. Vékony aranydrótot tekergettem rá, amit drótokkal rögzítettem. Hosszában középre elhelyeztem a gyertyákat. Apró arany és piros bogyókat, díszeket ragasztottam a mohára. A forma szélélre körben aranyszínű gyöngysort ragasztottam."
j_veronika08.jpg
j_veronika_05.jpg
"Az első tegola amit készítettem és nagyon élveztem a munkát vele. Érdemes kipróbálni, mert nagyon szórakoztató."
j_veronika_06.jpg
"Elkészítettem a rózsás kisfát, kicsit változtattam ugyan rajta, de a lényeg maradt."
j_veronika_07.jpg
jumave_01.jpg
jumave_02.jpg
jumave_03.jpg
jumave_04.jpg
jumave_05.jpg
kovacs_gabriella_01.JPG
"Küldök pár ötletet, amit a könyvtárolvasó gyerekekkel készítettünk, mikor nem volt kedvünk olvasni."
kovacs_gabriella_02.JPG
kovacs_gabriella_03.jpg
kovacs_gabriella_04.JPG
kovacs_gabriella_05.JPG
kovacs_gabriella_06.JPG
kovacs_gabriella_07.jpg
kovacs_gabriella_08.JPG
kovacs_gabriella_09.JPG
kovacs_gabriella_10.JPG
"Nekem a húsvéti készülődésből a kifújt tojások készítése volt a legérdekesebb, ugyanis először sikerült ilyen mutatós tojásokat festenem kontúr üvegfestékkel."
kovacs_gabriella_11.JPG
kovacs_gabriella_12.JPG
kovacs_gabriella_13.JPG
kovacs_gabriella_14.JPG
kovacs_gabriella_15.JPG
"A húsvéti koszorúra villanykörtéből készített nyuszit tettem egy internetes ötlet alapján. Nagyon gyors és mutatós ötleteket találtam az oldalaitokon, köszönöm."
kovacs_gabriella_16.JPG
kovacs_gabriella_17.jpg
kovacs_gabriella_18.JPG
kovacs_gabriella_19.JPG
kovacs_gabriella_20.JPG
kovacs_gabriella_21.JPG
kovacs_gabriella_22.JPG
kovacs_gabriella_23.JPG
kovacs_gabriella_24.JPG
kovacs_gabriella_25.JPG
kovacs_gabriella_26.JPG
kovacs_gabriella_27.JPG
kovacs_gabriella_28.JPG
kovacs_gabriella_29.JPG
kovacs_gabriella_30.JPG
kovacs_gabriella_31.JPG
kovacs_gabriella_32.JPG
kovacs_gabriella_33.JPG
kovacs_gabriella_34.JPG
kovacs_gabriella_35.JPG
kovacs_gabriella_36.JPG
kovacs_gabriella_37.JPG
kovacs_gabriella_38.JPG
kovacs_gabriella_39.JPG
kovacs_gabriella_40.JPG
kovacs_gabriella_41.JPG
kovacs_gabriella_42.JPG
kovacs_gabriella_43.JPG
kovacs_gabriella_44.JPG
kovacs_gabriella_45.JPG
lenko_01.jpg
"Az oldalon talált sablonok segítségével ajtódíszeket készítettem. Köszönöm a jó ötleteket!"
lenko_02.jpg
lilly_0711_01.jpg
lilly_0711_02.JPG
lilly_0711_03.JPG
lilly_0711_04.JPG
lilly_0711_05.JPG
lilly_0711_06.JPG
lilly_0711_07.jpg
lilly_0711_08.jpg
lilly_0711_09.jpg
lilly_0711_10.jpg
lilly_0711_11.jpg
lilly_0711_12.jpg
lilly_0711_13.jpg
lilly_0711_14.jpg
lilly_0711_15.jpg
lilly_0711_16.jpg
lilly_0711_17.jpg
lilly_0711_18.jpg
lilly_0711_19.jpg
lilly_0711_20.jpg
lilly_0711_21.jpg
lilly_0711_22.jpg
lilly_0711_23.jpg
lilly_0711_24.jpg
lilly_0711_25.jpg
lilly_0711_26.jpg
lilly_0711_27.jpg
lilly_0711_28.jpg
lilly_0711_29.jpg
lilly_0711_30.jpg
lilly_0711_31.jpg
lilly_0711_32.jpg
lilly_0711_33.jpg
opal_01.JPG
"Szívesen megosztanám veled a diófejű szerelmes leveleimet. Szerintem kedves, most aktuális."
patrik_01.jpg
"Az én nevem Patrik, és el szeretnék küldeni pár képet a dekorációkról, amiket én készítettem. Az első képen Halloween díszítés van, amit kartonból készítettem. Rajzoltam egy óriási tököt, ráerősítettem egy fából készült keresztre, és ezt a keresztet beástam egy cserépbe. Ugyanígy csináltam a kisebb tököt is. Aztán úgyszintén kartonból készítettem néhány kisebb tököt, de ezeket nem cserépbe ástam, hanem összekötöztem őket szalaggal, és felakasztottam őket az oszlopra. A képen ott van a tesóm is, remélem nem baj. =)
patrik_02.jpg
"A második képen pedig a madárijesztős koszorú van. A koszorút sajátkezüleg fontam vékony ágakból. Madárijesztőm kartonpapírból lett kivágva, de nagyon jó lett!"
poppi_01.jpg
"Ezt az oldalról készítettem."
s_dorina_01.jpg
sz_reka_01.JPG
"Gondoltam én is megosztom a tavaly karácsonyi ajándékként gyártott sógyurma figuráimat. Az alapja só-liszt gyurma, a figurákat kisütöttem, majd selyemfényű hobbifestékkel kifestettem. A sálak tetszőlegesen választott anyagból vannak."
sz_reka_02.JPG
sz_reka_03.JPG
sz_reka_04.JPG
sz_zita_01.jpg
"A frissen festett szobám falára terveztem ezt a fényképtartót. Egy hungarocell táblából készült, amit ugyanolyan tapétával fedtem be, mint ami a falon van. A széleire is ugyanolyan szegőcsíkot ragasztottam. A fényképeket fotósarokkal rögzítettem a táblához, hogy azok később cserélhetőek legyenek. A közepét a szegőből kivágott mintával díszítettem. "
szamaju_01.JPG
"Horvátországi nyaralásaink alkalmával sikerült gyönyörű kagylókat gyűjtenünk.Kerestem ötleteket, hogy hogyan tudnám hasznosítani őket, de eddig sikertelenül, végülis magam találtam ki a csatolt kagylós képeket saját gyűjteményükből. Szerintem gyönyörűek lettek, így aztán szeretném másokkal is megosztani. A munka menete: gipszből öntöttem képkereteket, raffiát illesztettem a hátuljába képtartónak. Amikor megszáradtak, lefestettem a keretet sárgára, majd a közepét kikentem ragasztóval, és kék színű fürdősót szórtam bele. Ezután, hogy ne potyogjanak le, lefújtam fényes lakkal az egészet, majd száradást követően beleragasztottam a kagylókat. Jó időtöltést mindenkinek! Üdvözlettel: szamaju"
szamaju_02.JPG
szamaju_03.JPG
tinike_01.jpg
"Elkészítettem az Önök által ajánlott fa nyuszi dekorációt, ami a kapumat dísziti. Köszönöm a jó ötleteket. :) !"
tintyy_01.JPG
"Elküldöm pár saját szerzeményemet, remélem hasznos ötlettel én is gazdagíthatom az oldal minőségét. Nagyon szeretek alkotni, rajzolni, festeni, üvegfestékkel, anyagokkal, termésekkel dolgozni, persze csak hobbi szinten, saját környezetünk és családtagjaink örömére."
tintyy_02.jpg
tintyy_03.JPG
tintyy_04.JPG
tintyy_05.jpg
tintyy_06.JPG
tintyy_07.JPG
tintyy_08.JPG
toth_viktoria_01.JPG
toth_viktoria_02.JPG
toth_viktoria_03.JPG
toth_viktoria_04.JPG
toth_viktoria_05.JPG

A weboldalon található tartalom az a-x.hu szellemi tulajdonát képezi, a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online,
sem nyomtatott formában nem használható fel.

{THEMEDISCLAIMER}